.

.

New
Tabel final, c Partea de Masa pentru Canapea, Înguste Tv măsuțele Mici, Moderne Noptiera Canapea, Mese, Cafea Gustare Stația de Noptieră, Accent Endtable, tabelul side pentru Camera de zi(Stil 4)

Tabel final, c Partea de Masa pentru Canapea, Înguste Tv măsuțele Mici, Moderne Noptiera Canapea, Mese, Cafea Gustare Stația de Noptieră,

RON 133.40

Din mărfuri
En el almacén

☀【Funcții Multiple】Convenabil și ușor.mici slim end tabel poate fi folosit ca o masuta de cafea, scaun, noptieră, masă, canapea, masă, noptieră, planta stand, masa de lectură, rafturi, raft, etc. Acesta poate fi folosit pentru a afișa rame foto, opera de arta sau loc de vin, băuturi, control de la distanță, telefoane mobile, cărți și alte accesorii mici.de utilizare multiple. ☀【Elegant Si Frumos】C în formă de tabel parte aspectul este elegant, rafinat, discret, elegant și frumos, aducând multe elemente la modă pentru dormitor sau camera de zi, face casa ta plină de savoare moderne și de bun gust. ☀【Anti-alunecare Pad】jos de pe masa de cafea este proiectat cu sistem anti-alunecare pad.Puteți pune picioarele pe el.partea îngustă de masa este foarte confortabil și convenabil de a folosi.Puteți citi, bea ceai, locul de muncă, etc. ☀【Economisi Spațiu】Mici mese pentru spatii mici de dimensiuni mici, greutate redusa, nu ocupă spațiu.Dacă este plasat în camera de zi, dormitor, sau lângă canapea, este deosebit de convenabil.Este foarte potrivit pentru apartamente mici, menține casa ta curat și ordonat. ☀【Material rezistent】C capăt în formă de tabel este format dintr-un cadru metalic durabil și finisaj vopsit.Desktop-ul este rezistent la apa si praf, puternic și ferm, și cadru de fier este ferm și nu este ușor de rugină.Acesta poate stoca până la 35 de lire sterline și este durabil.Culoare : Stil 4.

Este mai mare decât informațiile

Fresco

Produse din categorie