.

.

New
ComHoma Scaun de Birou Scaun de Calculator, Scaun de Birou Confortabil de Înaltă Spate Ergonomic Reglabil Acasă de Birou Scaun de Birou Rotativ Stil Modern Scaun (Bej, MARE)

ComHoma Scaun de Birou Scaun de Calculator, Scaun de Birou Confortabil de Înaltă Spate Ergonomic Reglabil Acasă de Birou Scaun de

RON 198.00

Din mărfuri
En el almacén

Design elegant : fuziune perfecta de lenjerie de pat din bumbac material textil și la modă fier cotiere.Super-Confortabil : scaunul De birou este mid-design spate cu suport lombar, ajută să nu te simți obosit cu ușurință atunci când sunt de lucru.Stil rock și Rotire de 360°Rotație : scaunul are stil rock, și poate stoca până la 265lbs.Ea are, de asemenea, rotire 360 grade de rotație.Inaltime reglabila : Reglabila inaltime ajută scaun potrivit pentru persoanele cu diferite obiceiurile de utilizare.Se adapteze la înălțime, care te face să te simți relaxat.Instala Cu Ușurință : scaun de birou pot fi asamblate în 10-20 minute cu hardware-ul necesar și instrumente care sunt incluse.DE CE AI ALEGE COMHOMA?.Motivele : . * produs de înaltă calitate. * design modern. * în condiții de siguranță de asigurare a calității. * comoditatea după serviciu.Com Homa proiectează și produce inspirație acasă, mobilier de birou, inclusiv umidificatoare, purificatoare de aer, suport pantofi, perna scaun, scaune de birou, mese calculator, scaune de masaj si scaune directoriale.Noastre moderne, design-ul ergonomic va ajuta să creați un spațiu care face de lucru, studiind mai ușor.

Este mai mare decât informațiile

Fresco

Produse din categorie