.

.

New
GYYARSX Spuma Puzzle Rogojini PE Centralizare Covoraș de Protecție Pardoseli de Sport Zonă de Joacă Exercițiu, 8 Culori, 2 Dimensiuni (Culoare : C, Dimensiuni : 30x30x1.2cm-16pcs)

GYYARSX Spuma Puzzle Rogojini PE Centralizare Covoraș de Protecție Pardoseli de Sport Zonă de Joacă Exercițiu, 8 Culori, 2 Dimensiuni

RON 157.18

Din mărfuri
En el almacén

★ Protecție Podele : Nostru de centralizare puzzle rogojini păstrați design podea împotriva zgârieturi, zgârieturi și urme de lovituri. ★ În condiții de siguranță și eco-friendly material : de înaltă densitate spuma PE, potrivit pentru patru sezoane. ★ Ușor de curățat : despicare pad, ușor de catarama, ușor pentru a elimina, lavabil, ușor, ușor pentru a stoca. ★ Gamă largă de utilizări : poate fi utilizat în săli de sport, familii, grădinițe și alte ocazii să-și exercite, relaxați-vă, odihnă, proteja, etc. ★ Dacă nu primească bunuri în mod normal, sau aveți orice întrebări, vă rugăm să contactați producătorul și suport pentru mai multe achiziții.Dimensiuni : 30x30x1.2cm-16pcs | Culoare : C.

Este mai mare decât informațiile

Fresco

Produse din categorie