.

.

New
Lilbees Solare Porc Feeder Light Mișcare Activat Verde de Vânătoare Lumini pentru Prădător Coyote Porc Varmint Cerb, Porc de Vânătoare de Noapte(G300)(Pachet de 2)

Lilbees Solare Porc Feeder Light Mișcare Activat Verde de Vânătoare Lumini pentru Prădător Coyote Porc Varmint Cerb, Porc de Vânătoare

RON 99.98

Din mărfuri
En el almacén

✅Solare de înaltă Eficiență, Alimentat-Acest lucru a CONDUS porc alimentator lumina adoptă eco-friendly panou solar care a construit-în 2000m Ah Li-ion.Acesta este acuzat de conversie a energiei solare în energie electrică în timpul zilei. ✅Automată PIR Senzor de Mișcare-Mișcare activat de lumină cu 20 led-ul verde, se va porni atunci când oamenii sau animale de mers pe jos aproape de ea pe timp de noapte sau întuneric împrejurimile, atunci când nimeni nu se mișcă de acolo, lumina se va stinge în 30 de secunde pentru a economisi energie, simplifică foarte mult de vânătoare de noapte cu doar uita-te pentru lumina pentru a lumina. ✅30-40ft Iluminare în Jurul valorii de Alimentare-Acest cerb feeder caracteristici de lumină de mare putere 20 LED-uri lumini verzi, atunci Când lumina poziționat 6 metri de sol, se va crea un 40ft perimetrul de lumină. ✅Protecție Multi-Nivel - Îndeplinește IP65 rezistent la apa Standarde Momeli Porc Vânătoare de Lumină.Proteja solar power feeder luminile de la ploaie, umiditate, nisip, praf, coroziune, etc. ✅Ușor de Instalare și Dimensiuni Compacte-cu curea de porc vânătoare de lumină de la un alimentator, un copac sau post.Dimensiuni compacte(lungime : 165mm) și camuflaj de model.Culoare : G300.

Este mai mare decât informațiile

Fresco

Produse din categorie