.

.

New
LTBLBY de 360 de grade de Metal Rotund Aspersoare Gradina Aspersoare sunt Folosite pentru Grădină cu Gazon, cu Udare și Pulverizare Livrările de Grădinărit (1 BUC)

LTBLBY de 360 de grade de Metal Rotund Aspersoare Gradina Aspersoare sunt Folosite pentru Grădină cu Gazon, cu Udare și Pulverizare

RON 16.58

Din mărfuri
En el almacén

【Gradina aspersoare】joasă presiune cu aspersoare, diametrul maxim al zonei de acoperire este de 30 de metri.Joasă presiune cu aspersoare gazon, la distanta de stropire este legat de presiunea apei.Presiunea cea mai mare poate ajunge la 80psi. 【Ușor să utilizați】runda de aspersoare face căderea de apă de 360 de grade, cum ar fi ploaie, care este foarte potrivit pentru udare regulată de pajiști și zone de grădină. 【General】Cele mai frecvente American standard 3/4 inch de sex feminin cu filet comun, potrivit pentru toate tipurile de furtunuri de gradina. 【Aplicarea】Foarte adecvat pentru ceață de răcire, irigații în agricultură, peluze, gradini, terase, sere, flori, piscine, etc. 【După-vânzare de servicii】Cand voi primi produsul, dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre, ne puteți contacta în orice moment, și vă vom da un răspuns satisfăcător.

Este mai mare decât informațiile

Fresco

Produse din categorie