.

.

New
1 BUC Varietate de Dimensiuni HSS Auto Centrare Balama Burghiu Biți Fereastra Usi Surub Văzut Alezaj pentru prelucrarea Lemnului Cabinet Set de Instrumente Mecanice Tiandong (Culoare : B3)

1 BUC Varietate de Dimensiuni HSS Auto Centrare Balama Burghiu Biți Fereastra Usi Surub Văzut Alezaj pentru prelucrarea Lemnului

RON 84.60

Din mărfuri
En el almacén

1.100% de înaltă calitate și de brand nou.Profesionale de foraj instrumente sunt potrivite pentru montarea balamalelor. 2. Balama balama pentru uși și ferestre balama surub, precizia de poziționare, nu se vor schimba, rumeguș de gaură pe ambele părți ale partea de sus de descărcare automată nu va blocat pic. 3. Poate îmbunătăți în mod eficient eficiența de foraj!Produs design compact, functional si puternic, este industria de BRICOLAJ și care trebuie să-alegeți instrumente. 4. Arc ghid de centrare built-in pic in gaura din ușă, balama, cabinet balama, suport, sau hardware-ul în cazul în care centrul găurii este necesară. 5.10 diferite dimensiuni potrivite pentru cele mai multe persoane folosesc, de dimensiuni mici pentru mici balamale și hardware, cutie decorativ de foraj.Culoare : B3.

Este mai mare decât informațiile

Fresco

Produse din categorie