.

.

New
JINDAO 12,7 mm USB 3.0 SATA Unitate Optica Caz Kit Extern Mobil Cabina de Blu-Ray DVD/CD-ROM Caz pentru Laptop Fara Unitate Optica Laptop Disk Extern, Unitate DVD (Culoare:12,7 MM Blu-Ray)

JINDAO 12,7 mm USB 3.0 SATA Unitate Optica Caz Kit Extern Mobil Cabina de Blu-Ray DVD/CD-ROM Caz pentru Laptop Fara Unitate Optica

RON 116.44

Din mărfuri
En el almacén

De mare viteză.Compatibil cu USB3. 0 și compatibil cu USB2. 0 , aducând mai rapidă viteză de transmitere de date (până la un maxim de 5 Gbps) și performanță stabilă, cu puternice toleranță la erori.Inteligent tech.Proiectat cu buton de eject, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji despre dvs. de disc obtinerea blocat în interiorul acestui extern de CD/DVD.Cupru plasă de tehnologie de această componentă externă, puteți fi siguri de transmisie de date stabilă.Design la modă.Textura periat shell aduce la modă vizual și tactil bucurie.Încorporat cablu de design, vă faceți griji - pe cablu lipsesc nici când și unde.Combinat cu un cablu, nu are nevoie de alimentare externă sau controller, este simplu și rafinat.Unitatea externă este lumină și netedă, puteți să-l purta cu geanta si se conecteaza cu calculatorul oricând, oriunde.Culoare : 12,7 mm Blu-ray.

Este mai mare decât informațiile

Fresco

Produse din categorie