.

.

New
Kisangel 1 buc 2022 Calendar Calendar de Birou Mic, masa Decor de Masă Calendar de Hârtie Calendar de Birou pentru Planificarea și Organizarea (Roz)

Kisangel 1 buc 2022 Calendar Calendar de Birou Mic, masa Decor de Masă Calendar de Hârtie Calendar de Birou pentru Planificarea și

RON 17.18

Din mărfuri
En el almacén

????️【Pachetul Include】Conține 1 buc 2022 desktop calendar.Potrivit pentru utilizarea în școli, case, hoteluri, birouri și alte ocazii, acest calendar va ajuta să vă organizați programul agitat. ????️【Dimensiune si Material】Realizate din hârtie de calitate, se simte neted, și nu este ușor să.Dimensiunea este de aproximativ 12. 5 X9. 5 CM.Dimensiuni mici, greutate redusă și ușor de transportat. ????️【Concis Design】proaspete și stil concis este iubit de majoritatea oamenilor.Atât de frumoasă și practică, ea poate, de asemenea, decora camera ta foarte bine. ????️【Gestiona Viața Ta】instrument Perfect pentru a face viața productivă.Utilizând acest lunare birou pad calendar, puteți lipi în jos note, idei, întâlniri, întâlniri, etc. ????️【Satisfacție Garantată】vă Rugăm să nu ezitați să ne știu dacă există CEVA în neregulă cu acest produs si va vom returna fiecare bănuț.Dacă preferați, putem înlocui, de asemenea, ca pe cererea dumneavoastră!.Culoare : Roz.

Este mai mare decât informațiile

Fresco

Produse din categorie