.

.

New
BogiVogi Scaun Auto Tetiera Perna Cap - Gat Suport Detașabil Drum Pal Tetiere Reglabile - Scaun Auto Capul Suport Gat - Călătorie de Dormit Perna pentru Copil și Adulți (Negru)

BogiVogi Scaun Auto Tetiera Perna Cap - Gat Suport Detașabil Drum Pal Tetiere Reglabile - Scaun Auto Capul Suport Gat - Călătorie

RON 47.98

Din mărfuri
En el almacén

???? [ ÎNGRIJIRE ] Acesta oferă confortabil gât cap suport pentru pasageri atunci când a adormit în mașină, ajută foarte mult relaxa mușchii și de a menține un sănătos postura de dormit, a preveni în mod eficient oboseala gât și durere.Partea perne suport confortabil capul pe ambele părți, și pentru a proteja capul de impactul pe ușile și geamurile de la mașină. ???? [CONFORTABIL ȘI ROBUST] lateral scaun de masina partea perne sunt realizate de înaltă calitate, de mediu ABS, detasabila din piele grele cu frumos împletit pentru o curățare mai ușoară, și a umplut cu îngroșată spuma de memorie, mai moale, elastic si respirabil, cu substanțiale bretele. ???? [ ECOLOGICE ȘI NATURALE ] în condiții de Siguranță, de Încredere, Puternic și Durabil .Premium PVC de piele și pur revenire lentă spuma de memorie face atingere mai confortabil, folosind această mașină pernă pentru gât, copiii și familia poate dormi liniștit, fără griji. ???? [ EASY PENTRU a INSTALA ] Un singur Clic de Instalare, ușor și rapid - Doar fixați cârligul de pe suport într-o parte de metal a tetierei și apăsați pe cealaltă parte pentru a finaliza instalarea. (Vă rugăm să rețineți : aplicabil Numai la masinile cu stalpi de metal in tetiera, vă rugăm să consultați cel de-al cincilea imagine pentru detalii.Distanța dintre stâlpi de metal este între 2.7 inch~5.9 inch (7cm-15cm). ???? [ Bogi Vogi GARANTA ] Folositi-l o dată, și vă garantăm că veți fi mulțumit cu produsele noastre.Dacă nu, pur și simplu ajunge la noi și ne vom asigura că sunteți complet mulțumit.Culoare : Negru.

Este mai mare decât informațiile

Fresco

Produse din categorie