.

.

New
Zalman K1 Rev. B Mid Tower ATX PC Gaming Caz, Adresabile RGB Front Panel, Sticla Panou Lateral, Include (1x) ARGB 120mm Fan din Spate și (1x) Negru de 120mm Fan Față (aRGB Panou)

Zalman K1 Rev. B Mid Tower ATX PC Gaming Caz, Adresabile RGB Front Panel, Sticla Panou Lateral, Include (1x) ARGB 120mm Fan din Spate

RON 149.98

Din mărfuri
En el almacén

Adresabile RGB Panou : panou Frontal caracteristici a RGB benzi tapiterie care se conectează direct la placa de baza pentru opțiuni de culoare nelimitate.RGB Fan Incluse : Vine cu 1x 120mm spectrul RGB fan in spate, 1x negru ventilator în față, și cu dublă semnătură RGB efect de iluminat ornamental de pe panoul frontal. 100% Sticla Geam Lateral : panou Lateral este compus în întregime din sticlă călită pentru un aspect elegant și imagine clară a componentelor interioare.Magnetice, Filtre de Praf : de Sus și din față filtre magnetice cu fund detașabil filtru pentru îndepărtarea ușoară și curățare. 360mm AIO Suport : Suporta pana la 360mm radiator pe față și radiator de 240mm pe partea de sus.Zalmans noi și îmbunătățite K1 Revoluție B caracteristici moderne & design simplu, cu un adresabile RGB front panel ornamental care se conectează direct la placa de bază pentru nelimitat de combinații de culori.Cazul vine cu un a RGB ventilator preinstalat în spate pentru a face într-adevăr cazul strălucire.Partea plina panoul este compus din 100% premium din sticla temperata.ATX caz, dispune de o interfață prietenoasă, 8 posibile fani, și excelent de extindere.

Este mai mare decât informațiile

Fresco

Produse din categorie