.

.

New
GHFFB Bling Centurii de Umăr Tampoane, Accesorii Auto, pentru Femei - 4 bucăți de Cristal frâna de mână Acoperă, Stras Inel Emblema Autocolant (Alb-Diamant)

GHFFB Bling Centurii de Umăr Tampoane, Accesorii Auto, pentru Femei - 4 bucăți de Cristal frâna de mână Acoperă, Stras Inel Emblema

RON 17.98

Din mărfuri
En el almacén

【4-Bucata Set】 Vei primi 2 Centurii de siguranță se Referă, 1 frâna de mână Capac, 1 Bling Butonul Start Autocolant, și întregul pachet va decora masina ta. 【Decor de moda】Diamant centura de siguranță acoperă și frâna de mână capac, la modă și fermecător design, incrustata cu diamante măiestrie, strălucind în lumină, pline de culoare.Cadou Perfect pentru femei și fete. 【De Material】centurii De umăr a acoperi și frâna de mână coperta sunt realizate de înaltă calitate din piele PU moale și Bling Strasuri, cu diamant, incrustate măiestrie.Din piele si Pietre Material. 【Ușor de Instalare】negru centura de siguranță acoperă și frâna de mână sunt ușor de a instala și curat, non-alunecare, stabilă și rezistentă la uzură. 【Auto Cadou】este o alegere foarte bună atunci când un prieten sau membru de familie cumpără o mașină și își sărbătorește ziua de naștere cu un prieten, pentru că aproape fiecare familie are o masina.

Este mai mare decât informațiile

Fresco

Produse din categorie