.

.

New
Bryton Rider 320E GPS Bicicleta/Ciclism Calculator. 5 Prin Satelit Sisteme De Sprijin. 35hrs Lungă de Viață a Bateriei. Suport ANT+/BLE Viteză, Cadență, Ritm Cardiac Monitor senzori ANT+ Metru de Putere.

Bryton Rider 320E GPS Bicicleta/Ciclism Calculator. 5 Prin Satelit Sisteme De Sprijin. 35hrs Lungă de Viață a Bateriei. Suport ANT+/BLE

RON 87.40

Din mărfuri
En el almacén

Crystal clear B/W 2.3" ecran w/ puternic de fundal & contrast reglabil - Bara de date 8 pe pagină.Puternică 35 de ore de viață a bateriei cu 72+ funcții & 5 prin satelit sistem de sprijin (GPS+GLONASS+Galileo+QZSS+BDS) pentru mai rapid și mai puternic semnal.ANT+ / BLE heartrate, senzor de viteză și cadență de compatibilitate.Acceptă ANT+ Power Metru și Metru de Putere Pedale cu calibrare.Compatibil cu Bryton Aplicația Activă, inclusiv Sincronizare Automată la STRAVA / Training Peaks / App / Retrăi.Configura noul dispozitiv / pagini de date și a vizualiza rezultatele de antrenament pe Bryton aplicația Activă.Acceptă BLE 5.0 pentru mai rapid, mai fiabile de transfer de date, date alternative aspecte de pagină, și mai mult!.

Este mai mare decât informațiile

Fresco

Produse din categorie