.

.

New
MMNZE 10T 0.43 În accident vascular Cerebral Cilindru Hidraulic Jack, accident vascular Cerebral Acționează Singur Cilindru Hidraulic, Portabil Mini Cilindru Hidraulic de Ridicare Industriale Jack (RSC-1050 10T 1.96 Inch)

MMNZE 10T 0.43 În accident vascular Cerebral Cilindru Hidraulic Jack, accident vascular Cerebral Acționează Singur Cilindru Hidraulic,

RON 99.98

Din mărfuri
En el almacén

[Mini Dimensiune cu o Putere Extraordinară] Lumină și design compact pentru restrânge spațiul de lucru.Tonaj : 10 Tone.De ridicare cursa : 50mm/1.96 inch. [Instrument de încredere] atunci când se lucrează, de ridicare este netedă, fără bruiaj.Acolo este un capac de protecție la comun, nici o scurgere, prelungind durata de viață.Este recomandat pentru utilizarea cu pompa de ulei. [Instrucțiuni de Utilizare] 1. Macaraua trebuie să fie plasat pe o orizontală și o suprafață dură. 2. După reductoare de presiune, pistonul nu se va retrage de la sine, astfel încât acesta poate fi apăsat cu mâna sau aplatizate cu ajutorul unor obiecte grele. 3. Când pistonul apare linia roșie, a ajuns la maximă de ridicare accident vascular cerebral, vă rugăm să opriți de ridicare. [Lat Aplicație] este folosit în principal pentru instalarea echipamentelor și cricul în construcții, inginerie electrică, utilaje fabricare, exploatare minieră, textilă, construcții navale și alte industrii. [Durabile] jack adoptă structura din metal durabil, multi-strat de pictura, anti-coroziune și anti-coliziune funcții.Dimensiune : RSC-1050.

Este mai mare decât informațiile

Fresco

Produse din categorie