.

.

New
Original Floral Mesh Rucsac Semi-Transparent Sackpack Vedea Prin Sac De Școală Multi-Scop Daypack Femei Bărbați (Alb, Ananas)

Original Floral Mesh Rucsac Semi-Transparent Sackpack Vedea Prin Sac De Școală Multi-Scop Daypack Femei Bărbați (Alb, Ananas)

RON 59.98

Din mărfuri
En el almacén

Puteți reveni acest produs pentru orice motiv : nu există taxe de transport.Elementul trebuie să fie returnate în stare nouă și nefolosite.Du-te la Ordinele Dumneavoastră de a începe returul.Imprimare revenirea etichetă de expediere.Nava asta!.Puteți reveni acest produs pentru orice motiv : nu există taxe de transport.Elementul trebuie să fie returnate în stare nouă și nefolosite.Du-te la Ordinele Dumneavoastră de a începe returul.Imprimare revenirea etichetă de expediere.Nava asta!. ❤ DURABILE și UȘOARE. Print Vedea Prin rucsacul este fabricat din grele ochiurilor de plasă din poliester.Ușor va reduce greutatea pachetului și face mai ușor de transportat. ❤ Semi-Transparent Plasă Rucsac 17 x 6 x 13 inch,Frumos mod de a obține prin intermediul a "vedea prin" rucsac cerință în orice Ocazii.grele plasă rucsac cu fermoar dublu compartimente principale, care este suficient pentru a stoca articole de zi cu zi. ❤ VERSATIL Multi-scop de Design-puteți lua, de asemenea, la Piscină, pe Plajă, de Școală, de Călătorie, Stadion, Drumeții, Yoga,Cumparaturi etc..este perfect companion de încredere atât în interior, cât și în aer liber de sport. ❤ Îmbunătăți SECURITATE-respectarea politicilor de securitate în aeroporturi, stadioane, și mai mult!Multe locuri publice necesită transparent sau saci de plasă pentru securitate. ❤ Design Original - Esvan coopereze cu tine pentru Totdeauna cultiva Profesionale sac manufactor de design ideal TOTE SAC pentru tine!ESVAN se concentreze pe Experiența Utilizatorului,Servicii Profesionale pentru Clienți și soluție rapidă oferta.Culoare : Alb Ananas.

Este mai mare decât informațiile

Fresco

Produse din categorie