.

.

New
AVOOK Centura de Umerase pentru Dulap Eșarfă Cravată Raft Suport de Cârlig, de 360 de Grade de Rotație care pot fi Stivuite Cârlige de Haine Organizator pentru Esarfe Haine Genti Pantofi 4 BUC (Negru)

AVOOK Centura de Umerase pentru Dulap Eșarfă Cravată Raft Suport de Cârlig, de 360 de Grade de Rotație care pot fi Stivuite Cârlige

RON 27.98

Din mărfuri
En el almacén

★ Gamă largă de utilizări : sac cuier pentru dulap umedă și uscată, eșarfă umeras organizator suport pentru dulap de finisare suport este potrivit pentru agățat curele, eșarfe, pălării, lenjerie de corp, genți, pantofi, bijuterii, cravate, haine sau alte accesorii. ★ Puternic capacitatea portantă : plastic eșarfă umerase realizate din polistiren de înaltă calitate din material plastic, rezistent si durabil, se poate deține maxim de încărcare este de 4kg. ★ Aplicabile agățat tije : esarfa umerase tija de diferite grosimi pot fi utilizate, eșarfă umerase pentru dulap utilizate netede din plastic de înaltă calitate poate asigura, de asemenea, că legăturile dvs. nu va fi niciodată zero, Dimensiune : 6 x 6 x 13 cm. ★ Multi-utilizare scenă : 360° liber rotație de patru maxilarului centura umerase, dulap cârlige de dimensiuni compacte este perfect pentru dormitor dulap, camara, dulapuri, baie și grosseries bagaje, păstrați-vă întotdeauna dulap, în scopul, de a oferi mai mult spațiu liber, a face o cameră curată și ordonată. ★ Satisfacție Servicii : Fiecare din produsele noastre sunt atent selectate.Oferim o "de 30 de zile de servicii pentru nici un motiv să se întoarcă".Dacă aveți orice întrebări despre produs, vă rugăm să contactati-ne.Special concepute 360° Rotativ cu patru gheare eșarfă de haine, sac de cuier pentru dulap, expert de magie dulap organiza, care va face aveți o mai frumoasă acasă.Cu Patru cârlige cu patru gheare fiecare, categorizarea și clasificarea preferate umpluturi tocmai a devenit mai ușor.Acum, puteți aranja cu ușurință toate dumneavoastră preferat de accesorii și haine într-un singur loc fără a fi nevoie să vă faceți griji despre ele rumpling sau hurducături.Caracteristici : ♦Eșarfă umeras organizator suport pentru dulap, Economisi spațiu și de a organiza dulapuri. ♦Dulap organizatori și de stocare, utilizate materiale de înaltă calitate, polised suprafață de durată mare putere și foarte durabil. ♦360° rotativ liber, mai mult confort în utilizare.caietul de sarcini : Culoare : Negru.Material : Polistiren Material Plastic Caracteristică : Rotativ 360° Cârlig Poartă greutate : greutatea suportului este de până la 4 kg Brut Greutate : 0.16 kg/cutie Dimensiune : 6 x 6 x 13 cm Ambalare Include : 4 buc Umerase Notă : nu înmuierea umerase în apă pentru o lungă perioadă de timp, și pentru a evita expunerea lor la soare pentru o lungă perioadă de timp.Fi atent nu atarna hainele aproape de foc sau temperatură ridicată.

Este mai mare decât informațiile

Culoare:
negru.
Material:
Polistiren Material Plastic
Caracteristică:
Rotativ 360° Cârlig
Rulment greutate:
greutatea suportului este de până la 4kg
Greutate Brută:
0.16 kg/cutie
Dimensiune:
6 x 6 x 13 cm
Ambalare Include:
4 buc Umerase
Notă:
nu înmuierea umerase în apă pentru o lungă perioadă de timp, și pentru a evita expunerea lor la soare pentru o lungă perioadă de timp.
Fi atent nu atarna hainele aproape de foc sau temperatură ridicată. :
Fresco

Produse din categorie