.

.

New
YIAI Individuale Cupcake Container de Plastic Clar un Singur operator de Transport, Dom Cutie cu Capac Resigilabil pentru Sandwich Hamburgeri Salata de Fructe de Crăciun și Anul Nou Partidul Brioșă Caz Cupe Pod (50 de Pachete)

YIAI Individuale Cupcake Container de Plastic Clar un Singur operator de Transport, Dom Cutie cu Capac Resigilabil pentru Sandwich

RON 17.98

Din mărfuri
En el almacén

( Material) : - Aceste cupcake containerele sunt realizate de înaltă calitate din plastic transparent.Standard ridicat de producție îndeplinește cerințele de igienă și este 100% în condiții de siguranță și de încredere. (Umanizat Design) : - La cutii de tort are o cupola de acoperire pentru a proteja delicate glazura si decoratiuni.Acesta poate fi fixat ferm atunci când sunt închise, și pot fi resigilate după deschidere, fără a distruge aspectul original. (Durabil si Puternic) : - tort cutie container poate face tortul tau arata mai delicate și delicioase, și poate fi fixat ferm atunci când sunt închise, și pot fi resigilate de la deschidere. (Mare Prajitura Cutii de Mărime) : - cupcake titularii individuali de Jos diametru-3.35 inch, inaltime : 3.15 inch, cupa de sus diametru : 3 cm. (Pe scară largă de Aplicații) : -Aceste cupcake titularii sunt potrivite pentru o varietate de prăjituri, bomboane, sushi biscuiți, brioșe,fructe și alte alimente.Este, de asemenea, foarte potrivit pentru reuniuni de familie, nunti si petrecerea de ziua.Culoare : 50 De Pachete.

Este mai mare decât informațiile

Fresco

Produse din categorie