.

.

New
La mijlocul Secolului Depozitare Dormitor Banci, Material Rectangular Intrare Pat Pantofi Bancă cu Placare cu Aur de Metal Picioare si Alama, Retro Model Floral (Flori Albastre)

La mijlocul Secolului Depozitare Dormitor Banci, Material Rectangular Intrare Pat Pantofi Bancă cu Placare cu Aur de Metal Picioare

RON 329.98

Din mărfuri
En el almacén

Planul începe de la data achiziționării.Produs daune din accidente, pete, rupturi, și lacrimile sunt acoperite din prima zi.Produs avarii și defecțiuni sunt acoperite după garanție de producător.Fără costuri suplimentare pentru reparatii - piese de schimb, forței de muncă, și de transport maritim sunt toate incluse.Ușor susține procesul - depune o cerere oricând 24/7 prin intermediul app mobil, on-line sau prin telefon.Anula oricând, rambursare completă în termen de 30 de zile.Valori cu cadouri.Culori vii, Max Capacitate : 330 lbs / retur Gratuit pentru orice problemă de calitate.Va rugam sa ne contactati pentru orice probleme după confirmarea primirii.Un tratament colorat, a devenit un hit de platina, și nu știi.Permite face un buchet, un aranjament floral bufet!. 1 x instrucțiuni de instalare. 4 x aur picioare.destul de șuruburi. 1 x perne tapitate.General Dimensiuni Produs : 15.75"D x 39.37"W x 18.5"H. Dimensiuni de Eroare : eroarea de măsură este de aproximativ 0,7-1,2 inci de mână.General Dimensiuni Produs : 15.75"D x 39.37"W x 18.5"HDimensions de Eroare : eroarea de măsură este de aproximativ 0,7-1,2 inci de mână.Floral albastru catifea.Stralucire de alamă.

Este mai mare decât informațiile

Fresco

Produse din categorie