.

.

New
Acrilice Crescut de Aur Birou Papetărie Set Desktop Capsator Dispenser Bandă Set Mini Capse Remover Diamant Pix Liant Agrafe, Pioneze Capse Set Cadou pentru Rechizite de Birou (Rose Gold)

Acrilice Crescut de Aur Birou Papetărie Set Desktop Capsator Dispenser Bandă Set Mini Capse Remover Diamant Pix Liant Agrafe, Pioneze

RON 63.96

Din mărfuri
En el almacén

[SET INCLUDE]-1×a Crescut de aur desktop Dispenser Bandă, 1×a Crescut de aur desktop capsator, 1 x Mini rose de aur Capse Remover, 1 x 26/6 a crescut de aur Capse, 1×Aur roz cu Negru de cerneală, Pix, 20×Clar a crescut de aur Pioneze, 30×a Crescut de aur 1.1" Agrafe, 7×0.78" a crescut de aur Clipuri Liant, 15×0.6" a crescut de aur Clipuri Liant, 6 cutii a crescut de aur birou de kit. [MATERIAL de CALITATE]-Fabricat din acril premium și materiale metalice, prelucrare galvanizare aur rose manopera, corpul pare a fi de cristal cu stralucitoare crescut de culoare de aur, modă și durabil desktop papetărie set cadou pentru birou sau acasa fiind amuzant și la modă. [CADOU minunat]-Acest set este ambalat într-o cutie de cadou roz, drăguț și atractiv pachet pentru papetărie set, care va fi un mare cadou pentru prietenii, familia, colegii, profesorii sau colegii.Și, de asemenea, un cadou perfect de Craciun, Aniversare, zi de Naștere sau o zi specială cu oamenii care te înconjoară. [DIMENSIUNE PRODUS]-desktop capsator este potrivit pentru 26/6 sau dimensiuni 24/6 capse, dispenser bandă de 1 inch roll bandă washi, și a crescut de aur clipuri liant include 19mm si 14mm, rose de aur capse este 26/6, care este potrivit pentru capsator. [GARANTEZ]-Buqoo promit 100% garanție, dacă aveți orice întrebări cu produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în orice moment, ne vom ocupa pentru tine imediat.Realizate din acril premium și materiale metalice, grele desktop capsator pentru viața de zi cu zi.Lumina de lux clar aur birou capsator pentru moda viața și decorarea spațiului.Realizate din acril premium și materiale metalice, grele desktop capsator pentru viața de zi cu zi.Se potriveste pentru 1" rola de bandă adezivă sau bandă washi.Ascuțite jadded pentru tăiere bandă cu ușurință.Scrie fără probleme că este o alegere bună pentru semnarea pen.Design de lux pentru a arăta simturile moda.Pachetul Include. 20×Clar a crescut de aur Pioneze. 30×a Crescut de aur 1.1" Agrafe. 7×0.78" a crescut de aur Clipuri Liant. 15×0.6" a crescut de aur Clipuri Liant.Mini dimensiune capse remover, care este ușor de utilizat.Realizate din acril premium și materiale metalice. 26/6 a crescut de aur capse, 1000 coli per cutie.

Este mai mare decât informațiile

Fresco

Produse din categorie