.

.

New
Rivins RV-7 Walkie Talkie pentru Adulți 6 Pack 2-Way Radio 22 Canal FRS Walkie Talkie UHF Portabile Walky Talky (Negru/Portocaliu)

Rivins RV-7 Walkie Talkie pentru Adulți 6 Pack 2-Way Radio 22 Canal FRS Walkie Talkie UHF Portabile Walky Talky (Negru/Portocaliu)

RON 134.80

Din mărfuri
En el almacén

【Ultra-portabil 2-way Radio】 Presetate 22 FRS canale plus 99 set de CTCSS tonuri, oferă o gamă largă de frecvența de utilizare (până la 2178 combinații), fără Licență în SUA. 【Gamă largă și Operare Ușoară】UHF radio sprijin de până la 5 km raza de comunicare în câmp deschis, să ofere 0.6-1.2 km de comunicare în zone construite sau obstrucționat condiții.Walkie Talkie pentru adulți în activitățile în aer liber, drumeții excursie de camping precum și pentru copii de a păstra în contact cu părinții. 【Built-in Ecran Backlit LCD, Difuzor & Mic】 ecranul LCD arată starea bateriei, numărul canalului precum și sub-tonuri, Volum, nivel, și statutul de semnal, etc. Built-in lanterna pentru utilizarea de noapte sau de urgență. 【Mai multe Caracteristici】Operat Vocal Transmite (VOX) sprijină funcționarea hands-free, Blocare Tastatură previne neintenționate de intrare, tonuri de Apel vă permite să sune alte radiouri înainte de a trimite voce, Roger beep și Canal Caracteristica de Scanare acceptate. 【Baterii】Cel mai simplu mod de a alimenta walkie-talkie, doar înlocuiți bateriile atunci când bateria este descărcată, economisiți-vă timpul de încărcare.Ei folosesc ambele baterii Alcaline AAA și baterii reîncărcabile AAA, vă oferă cea mai mare flexibilitate. [Vă rugăm să plasați acumulatorul în direcția corectă următoarele polaritatea marcare pentru a evita eventualele circuite de scurt-circuit.].Design Compact, gata de utilizare din cutie, ușor de utilizat, potrivit pentru copii/adulți, camping în aer liber, drumeții, suporta pana la 5 km raza de comunicare în câmp deschis, Rivins RV-7 walkie-talkie este cele mai bune alegeri.Design Compact, gata de utilizare din cutie, ușor de utilizat, potrivit pentru copii/adulți, camping în aer liber, drumeții, suporta pana la 5 km raza de comunicare în câmp deschis, Rivins RV-7 walkie-talkie este cele mai bune alegeri. 22 FRS Canale / 99 set de CTCSS tonuri, până la 2178 combinații, fără licența necesară, FCC-ID : 2 ASV6-T5 A.Gama De Frecvență : 462.5500-462.7250 MHz ,462.5625-462.7125 MHz ,467.5625-467.7125 MHz.

Este mai mare decât informațiile

Canal De Memorie:
22 De Posturi Presetate
Fresco

Produse din categorie