.

.

New
Japoneze Pernei Scaunului Rotund Pouf Tatami Scaun Pad Yoga Scaun Perna Tricotate Podea Mat Grădină Sala de Mese Home Decor în aer liber (40cm x 6 cm)

Japoneze Pernei Scaunului Rotund Pouf Tatami Scaun Pad Yoga Scaun Perna Tricotate Podea Mat Grădină Sala de Mese Home Decor în aer

RON 51.98

Din mărfuri
En el almacén

Acest lucru este mic element doar Dimensiune : 15.7 x 2.36 Inch (40x6 cm),Mulți clienți cred că e mai Mică decât era de așteptat.vă rugăm să fie remarcat faptul că această marfă folosesc în principal pentru Copii.Fabricat din eco-friendly creștere naturală Pucao căptușit cu elastic mare de burete de cauciuc , pur naturale și poluare-free, contribuie la dumneavoastră sănătos și calitatea vieții.Materialul natural este de formaldehidă liberă și poate fi folosit ca un părinte-copil saltea pentru utilizarea de zi cu zi la domiciliu, fereastra de umplutură, meditație, yoga, și de joacă pentru copii,etc. Manopera rafinat, aspect frumos, practic, stând confortabil, nu ușor de deformare.Realizate manual naturale porumb coji amestec de meșteșugari calificați.Satul farmec și stil natural,adaugă țară sentiment pentru decor casa ta la fel de bine te Rog evita închiderea la flăcări deschise sau țigările aprinse.Dimensiuni : 40*40*6 cm (15.7 x 2.36 Inch) Tehnica : Handmade Material : Porumb Husk Structure1. Tradițional, China de Nord de calificare, de a face coji de porumb refolosite,mediu prietenos.Ne-au fost dedicate pentru a construi o punte între orient și occident, prin introducerea de cel mai talentat lucrări de artă pentru clienți.2. îl puteți folosi ca un yoga pernă,o pernă de pat,balcon, perna,sau un patio pernă,pentru a adăuga liniște în viața ta ocupat.Pentru a medita, pentru a discuta cu prietenii, să simt liniștea din Est.3. Toate produsele sub Eshow brand vine din experiență artizani calificați din China.Deci, vă rugăm să cumpere cu încredere, vei fi încântat de achiziție.4. Vă rugăm să curățați cu o cârpă uscată, păstrați-l uscat.În cazul în care acesta devine umed, vă rugăm să ștergeți cu o cârpă uscată și a pus-o la aerisit zona sau mediu cald să se usuce în mod natural.Measurements1. Dimensiuni : 15.7 Inch(W) x 2.36 Inch(H)2. Element greutate : 0.7 kg Produs culoare : Natural color Thickness : 2.36 Inch3. Material interior : burete elastic material.

Este mai mare decât informațiile

Fresco

Produse din categorie