.

.

New
MKC 5 inch 12 buc muchii tăietoare de Carbură Gaura Văzut Set (127mm) pentru mai Multe Materiale. Hard Lemn, MDF, Ciment Backer Bord,Lumina Faianta, Lumină Bloc de Beton, Caramida Lumina, din Plastic.

MKC 5 inch 12 buc muchii tăietoare de Carbură Gaura Văzut Set (127mm) pentru mai Multe Materiale. Hard Lemn, MDF, Ciment Backer Bord,Lumina

RON 126.60

Din mărfuri
En el almacén

【PACHET】 Această muchii tăietoare de Carbură Gaura Văzut Setul include 5 inch (127mm) Negru Argintiu LAME de FERĂSTRĂU, 1 mandrina, 2 bucăți de 4.4" (110mm) alb, lung burghie(pentru metal moale), 1 buc Aliaj pic centrul de foraj(pentru țiglă) și 1 Măsură de Bandă pentru a satisface nevoile dumneavoastra diferite. 【PERFORMANȚE de TĂIERE SUPERIOARE】MKC cu Vârf de Carbură de Ferăstrău Gaură de Până la 5 ori mai rapid decât un bi-metal gaura văzut.Până la 10 ori mai multe concedieri decât un bi-metal fierăstrău pentru lemn.Înlocuiește următoarele produse : cazma pic, Forstner, auger bit, bi-metal gaura văzut, diamant gaura văzut. 【ADÂNCIMEA de TĂIERE MAX & MĂRI O GAURA EXISTENTE & TAIE LA UN UNGHI】Această gaură văzut materialul de Tăiere duritate Mohs până la 6 și adâncimea de tăiere max este de 2.36 inch (60mm).Puteți utiliza această gaură văzut mări găurile de pe produse finite, și de a folosi această gaură văzut pentru a face găuri la un unghi. 【Pe scară LARGĂ în APLICAȚII】Această gaură văzut stabilit, împreună cu suplimentare de cadouri este alegerea ideala pentru mai multe materiale.lemn de esență tare(nu cu unghia), MDF, fibra de sticla, ciment backer bord, caramida lumina, lumina placi de perete, din plastic.A NU SE UTILIZA ÎN HAMMER MODE.Pentru utilizarea în standard rotative masini de gaurit. 【TEHNOLOGII AVANSATE de PRODUCȚIE】cap de tăiere vine de la un celebru suedeză fabrică și se face cu German mașini automate de sudură, care au o durată de viață mai lungă.La capul de tăiere vine de la un celebru suedeză fabrică și se face cu German mașini automate de sudură, care au o durată de viață mai lungă.

Este mai mare decât informațiile

Fresco

Produse din categorie