.

.

New
AMKI 32W Bluetooth Controlat Lumina Fibra Optica Tavan Stele Kit de LED-uri RGBW Sclipire de locomotiva cu RF 28 Cheie de Control de la Distanță + Cristal + Cabluri (1000pcs0.03in16.4ft)

AMKI 32W Bluetooth Controlat Lumina Fibra Optica Tavan Stele Kit de LED-uri RGBW Sclipire de locomotiva cu RF 28 Cheie de Control

RON 571.80

Din mărfuri
En el almacén

[NEW VERSION] versiune Imbunatatita fibra optica tavan stele kit de lumina,poate controla prin APP,Telecomanda, si muzica prin telefonul mobil.Niciun motiv de îngrijorare cu privire la pierderea de la distanță mai!. [În condiții de SIGURANȚĂ PENTRU UTILIZARE] Nostru cablu de fibră optică este în siguranță, moale, verde, flexibil, non-conductoare, rezistent la apa, durabil și de lungă durată de viață.Ușor pentru steaua tavan/acoperiș instalare. [MAI multe CULORI] 13 static culoare prin remote,16 milioane de culori prin intermediul APP,sari,fade,cu patru trepte twinkle,control Luminozitate pentru sclipire de lumină motor,cel mai potrivit pentru stele pe tavan. [LAT CERERE] Fibra optica kit de lumina utilizate pe scară largă pentru a face cortina,ecran,arta,plafon de nori de decor în Mașini,Piscine,KTVs,Saună,Cameră de zi,Dormitor,Bucatarie,Sala de Mese,Home theatre. [INTIME SERVICIU] Acest fibra optica tavan stele kit vin cu Manual,2 ani garanție și 24 de ore on-line servicii de asistență pentru clienți.Trimite-ne un e-mail oricând,problema va fi rezolvată rapid.

Este mai mare decât informațiile

Fresco

Produse din categorie