.

.

New
Fără zahăr Granola - Vanilie Migdale (Non-OMG, Gluten, Soia Gratuit, Sodiu Gratuit, Nu Alcooli de Zahăr, Toate Ingrediente Naturale, Vegane)

Fără zahăr Granola - Vanilie Migdale (Non-OMG, Gluten, Soia Gratuit, Sodiu Gratuit, Nu Alcooli de Zahăr, Toate Ingrediente Naturale,

RON 79.20

Din mărfuri
En el almacén

✅ Cel mai sanatos mod de a începe ziua!Bucurați-vă de nostru gratuit de zahăr, cereale, realizate cu ulei de cocos organic si fibre prebiotice, în loc de sirop de zahăr.Ne îndulci cu amestec de allulose și călugăr fructe, două natural care apar îndulcitori, care sunt aproape de calorii-free și nu crește nivelul de zahăr din sânge.Combinarea lor oferă nostru granola sale ușor dulce, gust natural, fără a conține zahăr și fără gust amar. ✅ Gluten-free, sodiu, soia gratuit, fără zahăr, fără zahăr alcooli. ✅ Gratuit de culori artificiale, arome și conservanți. ✅ Non-OMG și a făcut din ingrediente naturale.Hand-made în loturi mici într-o brutărie, o fabrica. ✅ AMBALAJ : Conține 1 sac de 24 oz (680g) greutate netă.Aroma Nume : de Vanilie, de Migdale | Dimensiune : 1.5 Kg (Pachet de 1).

Este mai mare decât informațiile

Fresco

Produse din categorie