.

.

New
MAGOMAGOGO Pesti de Acvariu de Reproducere Izolare Cutie de Pește pentru Copii Incubator Trapa Crescător Rezervor de Pește Acvariu Incubator

MAGOMAGOGO Pesti de Acvariu de Reproducere Izolare Cutie de Pește pentru Copii Incubator Trapa Crescător Rezervor de Pește Acvariu

RON 17.50

Din mărfuri
En el almacén

Piscicultura Izolare.De înaltă calitate a materialelor,utilizarea de hrănire,reproducere și de separare cutie.Stick-ul pe rezervor de pește cu un fraier.Îmbunătăți livability de pește.O minunata cutie pentru acvariu. 100% de brand nou și de înaltă calitate, piscicultura Izolare caracteristici : de Înaltă calitate a materialelor,utilizarea de hrănire,reproducere și de separare cutie.Stick-ul pe rezervor de pește cu un fraier.Îmbunătăți livability de pește.O minunata cutie pentru acvariu.Caietul de sarcini : Material : Acrylic Color : Ca imagini arată Dimensiuni : 8x8x8cm(3.15inx3.15inx315in) Cantitate : 1 Piece Note : 1.Vă rugăm să permiteți-1-3cm de eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita. 2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!Pachetul include : 1bucată x Acvariu Incubator(Nu pachetul de vânzare cu amănuntul).

Este mai mare decât informațiile

Material:
acril
Culoare:
ca imaginile prezentate
Dimensiuni:
8x8x8cm(3.15inx3.15inx315in)
Cantitatea:
1 bucata
1.Vă rugăm să permiteți-1-3cm de eroare din cauza manuală de măsurare. pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita. :
2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului. Vă mulțumesc! :
Pachetul Include:
1bucată x Acvariu Incubator(Nu pachetul de vânzare cu amănuntul) :
Fresco

Produse din categorie