.

.

New
WENTER Alimentat USB 3.0 Hub, 11-Port USB Hub de Date Splitter Individuale On/Off Switch-uri și Alimentare de 12V/3A Adaptor pentru Windows, Mac, Chrome și sistemul de OPERARE Linux (7 USB3.0 Porturi + 4 Porturi De Încărcare)

WENTER Alimentat USB 3.0 Hub, 11-Port USB Hub de Date Splitter Individuale On/Off Switch-uri și Alimentare de 12V/3A Adaptor pentru

RON 77.98

Din mărfuri
En el almacén

【Hub USB Porturi de Expansiune】- extinde Instantaneu 1 port USB 3.0 pentru 7 extern USB 3.0 porturi de date pentru tastatură, mouse, imprimantă, hard drivere și mai multe dispozitive USB, sincronizarea datelor la viteze uimitoare de până la 5 Gbps în cel mai scurt timp. 【Inteligent de încărcare】-Powered usb hub are 4 USB 3.0 inteligent de încărcare porturi ajuta pentru a încărca telefoanele mobile, tablete, camere video și mai multe dispozitive, cu 12 V/4 A adaptor de alimentare poate furniza putere de încărcare de până la 2,4 A. 【Individuale On/Off Switch-uri】- comutator On/Off pentru fiecare 7 port USB 3.0,cu indicator LED pentru starea de putere.Puteți transforma cu ușurință pe sau de pe USB separat port fără deconectarea echipamentului. 【Mare Compatibilitate】- Alimentare USB Hub-ul este compatibil cu Windows 2003 / XP / Vista / Win 7 / Win 8 / Win 10, Mac OS, Linux 9 și mai sus, compatibil cu USB 2.0 conexiuni.Doar plug and play, nu driverele necesare. 【Pachetul Include Mac OS-8/9/X, UNIX, Linux.Oferă rapid PLUG-and-PLAY utilizați.Compatibil cu USB 2.0 și 1.1. 3 dedicate porturi de încărcare pentru încărcare optimă de viteză (Smart-tehnologie de Încărcare).Wenter 7-Port USB 3.0 Hub + 4 Portul de Încărcare.Adăuga cu ușurință mai multe port usb pentru laptop, computer, PS4, Xbox one, smart TV și alte dispozitive USB, nu a alerga afară de porturile din nou.Bucurați-vă de USB3.0 super-viteza de sincronizare a datelor, precum și un plus de portul de încărcare.Turn on/off porturi USB la nevoia ta de independenta comutatorul de alimentare.Ușor cunoască starea de lucru de fiecare port prin LED-uri.Nostru Hub-ul este construit în 7 transferul de date porturi și smart 4 porturi de încărcare, acesta va satisface toate nevoile dvs. atunci când vei ajunge.Acest Hub este în general compatibil cu Windows XP/Vista/7/8/10; Mac OS-8/9/X, UNIX, Linux.Oferă rapid PLUG-and-PLAY use Backward compatibil cu USB 2.0 și 1.13 dedicat, porturi de încărcare pentru încărcare optimă de viteză (Smart-tehnologie de Încărcare).

Este mai mare decât informațiile

Fresco

Produse din categorie