.

.

New
POYLKJGYT Covor Bandă,Covor Clești,Dublă față-Verso Lavabil Detașabil Anti Curling Colț de Covor Titular, Non-Alunecare Regenerabile Adeziv Covor Bandă pentru Podele din Lemn și Țiglă 12 buc (Negru)

POYLKJGYT Covor Bandă,Covor Clești,Dublă față-Verso Lavabil Detașabil Anti Curling Colț de Covor Titular, Non-Alunecare Regenerabile

RON 19.98

Din mărfuri
En el almacén

【Super Prindere Fixare Covor】 Coaja de pe covor clești de protecție autocolante pentru a descoperi partea adezivă și puneți-le în jurul valorii de marginile covor,pune covor întins pe podea și ferm,astfel încât covorul nu alunece. 【Covor de Prindere Dimensiune】 Anti curling covor de prindere pentru covor dimensiune : 7×1.18×0.08 inch grosime și sunt potrivite pentru aproape toate tipurile și formele de covoare,covor autocolante perfect pentru toate covor folosind. 【Versatil Clești Covor】 covorul Nostru autocolante sunt realizate pentru toate tipurile de parchet,gresie,laminat,piatra,beton,Anti curling covor padsv poate fi folosit pentru rotundă,pătrată sau dreptunghiulară, covoare,interioare sau exterioare. 【Materiale de înaltă Calitate】Clești Covor material este PU elastomer.Moale și lipicios tampoane oferă aderență excelentă fără a zgâria suprafața podelei.De asemenea, folosind tampoane covor va salva o mulțime de uzură și lacrimă pe covoare, ca covor clești proteja covor si podea la fel. 【Anti Curl și Non Alunecare】Introducere anti curling covor de prindere pentru covor sub covor va elimina alunecoase ca aspect și se păstrează, de asemenea, covorul de curling sau dezvoltarea ridurilor.Utilizați nostru anti-curling covor tampoane pentru a evita alunecările,împiedicările și căderile care pot apărea în cazul în care covorul marginile și colțurile nu sunt deținute în jos.Anti Curling Covor de Prindere pentru Covor Instrucțiuni: 1.Curățați covorul aplicate de suprafață. 2.Covor clești coaja albă de hârtie din spate . 3.Stick-ul și apăsați covor autocolante pe covor. 4.Îndepărtați pelicula protectoare de la spate.5.Pune covor întins pe podea.Covor Grippers Features : aceste non-skid covor clești va păstra covoare în loc.anti-alunecare pentru siguranță,și anti-curling pentru un aspect elegant.Pachetul:12 buc (negru).

Este mai mare decât informațiile

Fresco

Produse din categorie