.

.

New
FANTASYLAB 400 lb Jocuri Scaun Mare, Respirabil Birou Calculator de Curse Scaun, 3-D, Cotiera Reglabila Sistem de Răcire a Aerului Grele de Metal de Bază (Negru)

FANTASYLAB 400 lb Jocuri Scaun Mare, Respirabil Birou Calculator de Curse Scaun, 3-D, Cotiera Reglabila Sistem de Răcire a Aerului

RON 47.60

Din mărfuri
En el almacén

????CONFORT MAXIM PENTRU JOCURI Upgrade-vă experiența de joc cu acest design ergonomic jocuri de curse scaun.Versiunea actualizată caracteristici memorie spuma perna scaunului și perna lombara.Balansoar mare de spate și cotiere late va îmbrățișa fiecare curbă a corpului dumneavoastră și a vă oferi confort incredibil.Mare spătar și cu detasabil captusit tetiera și lombare perne va sprijini, de asemenea, gât și a coloanei vertebrale și de a ajuta a scăpa de "computer bănuială". ????De RĂCIRE ȘI DESIGN ERGONOMIC-Cu 4 USB ventilatoare de răcire în interiorul largă a pernei scaunului, te vei simti mult mai bine să se răcească în zilele fierbinți.Puteți regla fiecare parte din acest stil de curse jocuri scaun pentru a se potrivi perfect tipul și înălțimea corpului.Mai precis, puteți regla înălțimea acestui scaun de birou, de înclinare a spătarului, contrapresiune, și cotiere.Cotierele pot fi ajustate pentru a 3 dimensiuni, în sus și în jos, înainte și înapoi, și de rotație. ????De ÎNALTĂ SECURITATE-a Făcut cu integrate cadru metalic, explozie-dovada de gaze de primăvară în standardele internaționale, metale grele jocuri de noroc scaun de bază cu buna-rulare rotile, făcându-l un superb structură stabilă (Maxim capacitate greutate : 400lbs). ????EXTRA LARGE, EXTRA CONFORT-Acest grand gaming scaunul este mare, ceea ce este o parte din farmecul său și stil.Dimensiunile Generale scaun calculator sunt 25. 6" X 28. 3"X 51. 2"~53. 5".Zona de relaxare este de 20. 5" X 20.9" Inci și spătar înalt este 23.2" X 33.5" Inci.Acest stil de curse de scaun va arata foarte bine se potrivește bine în camera ta sau la birou, amestecuri de bine în decor de birou, computer, și console. ????De ÎNCREDERE DUPĂ-SERVICIU de VÂNZĂRI echipa Noastră de servicii clienți este mereu aici pentru a vă răspunde la e-mail în termen de 24 de ore.Noi oferim o garanție de 1 an pentru piese de schimb.Doar bucurați-vă de liber-risc de achiziție de acest scaun!.Culoare : Negru Nou.

Este mai mare decât informațiile

Fresco

Produse din categorie