.

.

New
2 Pack Universal Tastatură ebraică Autocolante Transparente de Fundal, Fundal Transparent, cu Litere Albe pentru Calculator, Laptop, Notebook, Desktop, Înlocuire Tastatură de Calculator Autocolante (ebraică)

2 Pack Universal Tastatură ebraică Autocolante Transparente de Fundal, Fundal Transparent, cu Litere Albe pentru Calculator, Laptop,

RON 9.98

Din mărfuri
En el almacén

【DESIGN SPECIAL PENTRU】Universal Russian Keyboard Autocolante Fundal Transparent cu Albastru Litere sunt compatibile cu Aproape toate desktop-uri tastatură, tastatură laptop-uri, Notebook-uri tastatură, tastatură cu Fir, wireless keyboard Autocolante. 【Specificațiile produsului】 Întreaga Piesă Dimensiune Produs : 7.09" x 2.56" (180mm x 65mm), Fiecare Mic Autocolant Dimensiune Cheie : 0.51" x 0.43" (11mm x 13mm).IDEAL PENTRU 2-LIMBA are NEVOIE de】Această tastatură autocolant este foarte potrivit pentru diverse limbi de comunicare, educație, sau limba de auto-învățare. 【UȘOR de instalat ȘI DE a ELIMINA】Simplu de aplicat, se amesteca bine cu tastatura, puteți converti cu ușurință tastele de pe tastatură în altă limbă, și nu lipici este plecat atunci când le scoateți. 【REÎNNOI UZAT TASTATURA】 este o modalitate foarte bună de a actualiza tastatura cu uzate chei scrisoare cu un alt aspect nou, proaspăt. 3-strat de design, material rezistent la uzură, poate fi folosit timp de 5 ani.

Este mai mare decât informațiile

Fresco

Produse din categorie