.

.

New
Hilitchi 50-Seturi M5 Alama Placat cu Phillips de la Chicago Șurub Posturi Obligatorii Șuruburi Sortiment Kit pentru Album Albume Foto cu caracter Obligatoriu, din Piele Reparații de - Aur (M5 x 10mm-50Sets)

Hilitchi 50-Seturi M5 Alama Placat cu Phillips de la Chicago Șurub Posturi Obligatorii Șuruburi Sortiment Kit pentru Album Albume

RON 17.98

Din mărfuri
En el almacén

????【MATERIALE de CALITATE】Aceste chicago șuruburi sunt făcute de înaltă calitate din oțel carbon, acoperire uniformă, de mare duritate si cu aspect frumos, rotund și neted, rezistent și durabil, pentru a da luciu bun.Duritate mare durabil și non-rugina, nu este ușor de rugină în umiditate mediu, antioxidant. ????【COMPLETĂ de MODELE】oferim phillips de la chicago șurub de legare srews posturi sortiment kit și o anumită dimensiune ai nevoie.Cantitate suficientă și de calitate, o varietate de specificații liant șuruburi complete cu fir, nu este ușor să se dezbrace. ????【INSTALARE SIMPLĂ】Delicat conceput Philip cap, standard cu cap crestat, instalare ușoară cu o șurubelniță.Netedă, fără bavuri, frumoase și practice, în secțiune este netedă și fără pete. ????【APLICAREA pe scară LARGĂ】Diferite dimensiuni oferi o gamă largă de aplicații pentru diferite locuri de muncă așa cum au venit.Potrivit pentru niște simple proiecte DIY cu piele, tot felul de leathercrafts, cum ar fi curea, geantă de mână, pantofi, haine, bratara din piele.Potrivit pentru Album Albume Foto cu caracter Obligatoriu și Șei din Piele Posete Centura. ????[CALITATE, SERVICII post-VÂNZARE] : Dacă nu vă satisface cu produsele noastre sau orice întrebări, vă rugăm să vin la noi oricând. 12 ore răspuns rapid serviciu.Am promisiunea de a oferi o soluție satisfăcătoare la toate problemele tale.Culoare : M5 x 10mm-50 Sets.

Este mai mare decât informațiile

Culoare:
Aur
Fiecare set include 2 piese, un post și un cap de cruce stud :
Sfaturi Cald:
piese de mici dimensiuni, vă rugăm să păstrați departe de copil.
Fresco

Produse din categorie