.

.

New
Raft de sticla Suport Pahar Clemă Suport Raft de Sticla Titularii Suport Pahar Clemă Suport Raft Clip de Prindere, Potrivit pentru 10~12MM / 0.39~0.47 Gros Ecran de Sticlă Clip Titularul 2 BUC (Mici)

Raft de sticla Suport Pahar Clemă Suport Raft de Sticla Titularii Suport Pahar Clemă Suport Raft Clip de Prindere, Potrivit pentru

RON 21.96

Din mărfuri
En el almacén

Multi Sensul Larg : Sticla Clema Clema Pentru Strănut Garda Titular, Tuse Bariera De Suport , Care Deține Birou Partiție.Perfect Pentru Utilizarea În Săli de Conferințe, Școală de Săli de Clasă, Săli de Instruire Și Private, Birouri,etc.STICLĂ Arc / Suport Clip Clemă (Dimensiune) : Compatibil cu 8~10 MM / 0.31"~0.39 Sticlă". 0.82" / 21mm x 1.57" / 40mm x 0.63"/ 16mm (L x W x T), Gaura la Distanță : 26mm / 1.02", Perete Grosime : 3mm / 0.11".Modelare : Arc Design, Centrul De Greutate Al Sticlei Este Redus, Iar Baza De Urși Puternic.Material : Selectate Aliaj de Zinc, Durabil Și Anti-Deformare Pentru a Vă Ajuta să aveți o Experiență Mai bună Utilizând, Suprafață Netedă, Fără bavuri, potrivit pentru interior și exterior domenii de Utilizare Hexagon Driver (Nu în pachet), se Introduce Geamul în Decalajul și Strângeți Șuruburile.Micro-Șurub de reglare Poate Bloca cu Ușurință / Liber de sticlă, Astfel încât Sticla este Fixat în Poziția Corespunzătoare.PRODUSE INCLUD : 2 BUC K142 Cleme de Sticlă (40 X21 X16 MM), 4 BUC Plastic de Expansiune Țeavă, 4 BUC Șuruburi.Fiecare element cu un unic de Fabricație, Numărul de o Parte eticheta de pe pachetul interior, pentru a confirma că califica verificat.Culoare : mici.

Este mai mare decât informațiile

100% de brand nou și de înaltă calitate :
Material:
Aliaj de Zinc
Culoare Nume:
Suprafață Strălucitoare
Cantitatea:
2 BUC de K142 cleme de sticlă (40X21X16MM), 4BUC plastic tub de expansiune, 4BUC șuruburi
Potrivit pentru fixarea dulapuri/usi/balustrade/scari/rafturi (sticla, paranteze). :
Gamă largă de utilizări:
este o alegere ideală pentru fixarea scara balustrada sticla, scari, Balustrade, raft de sticla paranteze, punte balustrade, sprijinirea etaj cadre, rafturi de sticlă, duș paranteze, anti-strănut rafturi, sprijin grele de cadre, etc. În interior Și exterior etc.
★Vă rugăm să rețineți:
1. Vă rugăm să confirmați grosimea sticlei înainte de a cumpăra
Deoarece diferite de afișare computere de diferite culori, culorile de elemente reale pot fi diferite de imaginile de mai sus. :
2. Există unele erori în măsurare manual, astfel încât dimensiunea este numai pentru referință. Parametrii reali trebuie să se bazeze pe obiectul real. :
3. Nu există roluri mici în interior, vă rugăm să păstrați departe de copii :
Fresco

Produse din categorie