.

.

New
kortes 1 Pachet de Biciclete pentru Copii Bell și 2 bucăți de Biciclete pentru Copii Fanioane pentru Copii, Accesorii pentru Biciclete (Roz, Rosu, si Albastru)

kortes 1 Pachet de Biciclete pentru Copii Bell și 2 bucăți de Biciclete pentru Copii Fanioane pentru Copii, Accesorii pentru Biciclete

RON 19.98

Din mărfuri
En el almacén

√ 1 Pachet copii clopoței de bicicletă Roz & Mov floarea soarelui clopote cu 1 pereche (2 BUC) copii biciclete streamer.Un mod simplu și interesant pentru copii să te îmbraci bicicletele lor. √ Biciclete pentru Copii clopote pus-o cu voce tare și clar biciclete ton de apel pentru a fi auzit în mod clar și de a face echitatie mult mai sigur.Este Potrivit pentru 22mm / 0.866 în diametru de copii biciclete ghidon. 1 MINUT pentru instalare.Doar folosi o șurubelniță pentru a strans surubul strângeți șurubul de pe ghidon. √ Curcubeu biciclete fanioane va val cu bicicleta sau scuter atunci când fata ta de echitatie.Este ca un inteligent elf.Face copiii mai atractiv atunci când de echitatie.Foarte usor de instalat, doar conectați fanioane în ghidon biciclete, trotinete sau triciclete.Poate se potrivesc toate tipurile de modele. √ Copii biciclete clopote face mai sigure de echitatie, Ciucure Panglici face echitatie mai amuzant.Copiii dvs. vor iubi acest cadou mult. √ Alege o declicate decor cadou pentru biciclete pentru copii, ei vor iubi și de a fi foarte fericit.

Este mai mare decât informațiile

Fresco

Produse din categorie