.

.

New
PROTEAR AM FM protecție Auditivă cu Tehnologia Bluetooth, de Reducere a Zgomotului Căști de Siguranță 25dB NRR, Rechargrable de protecție pentru Urechi pentru Cosit, Snowblowing, Constructii, Magazine de Muncă(Roșu)

PROTEAR AM FM protecție Auditivă cu Tehnologia Bluetooth, de Reducere a Zgomotului Căști de Siguranță 25dB NRR, Rechargrable de protecție

RON 157.98

Din mărfuri
En el almacén

???? ???????????????????????? ???????????????? ???????????????????? - ☞De reducere a zgomotului de rating NRR 25d B (ANSI S3.19 CERTIFICATE) reduce în mod Eficient zgomotul exterior și protejează urechile de periculoase nivelurile de sunet, piele PU moale bentita se potrivește tuturor capul dimensiuni, super confort.Spune la revedere de la plictisitoare și zgomot de acum. ???? ???????????????????????????????????? & ????????????????????-???????????????? ???????????????????????????? - ☞ Built-in digital, Bluetooth pentru telefon, hands-free, Perfect flux muzică de pe telefonul mobil, tabletă sau alte dispozitive Bluetooth activate.Răspunde la apeluri în timp ce lucrați cu butonul multifuncțional și-a construit-in microfon - fără a fi nevoie să scoateți setul cu cască. ???? ????????/???????? ???????????????????? - ☞Digital AM/FM radio cu display LCD, Stoca până la 20 și 20 de posturi FM în memorie.În plus, auto-scanare vă ajută să găsiți rapid și de a salva posturile preferate.Difuzoare Premium oferă sunet mai puternic și un bass mai profund. ???? ???????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????? & ???????????????????????????????????????????? ???????????????????????? - ☞Alimentat de 1200m Ah baterie reîncărcabilă litiu(incluse).Căști Digitale poate afișa timp, Bluetooth, SUNT frecvență FM, starea bateriei.Ușoare, cu profil redus cu design moale, confortabil pernuțe și susținere reglabile căptușit. ???? ???????????????? ???????????? - ☞Ureche de protectie mufe pot fi folosite nu numai ca siguranta de lucru antifoane, dar, de asemenea, o mare pentru vânătoare, cosit, curse, impuscaturi, de interior, focuri de armă, site-uri de construcții și alte exterior medii zgomotoase pentru a vă proteja auzul.Zgomotul indus de pierderea auzului este una dintre cele mai comune riscuri oameni lucrează într-un mediu zgomotos.Din fericire, este ușor de prevenit.Asta înseamnă că alegerea corectă a mijloacelor de protecție auditivă înainte de începerea proiectului.PROTEAR Siguranță, Căști de protecție este alegerea ideală dacă sunteți în căutarea pentru a vă proteja auzul, în timp ce te bucuri de muzica ta preferata sau posturi de radio.

Este mai mare decât informațiile

Fresco

Produse din categorie