.

.

New
FLYLINK Decorative Pietricele Lustruit pentru Plante, Naturale Lustruit de Culoare Amestecat cu Pietre de Plante pentru Acvarii, de Amenajare a teritoriului, Rezervor de Pește Vaza. În aer liber, Pietre Decorative și DIY Bolovani de Râu (5 LB (80-Oz))

FLYLINK Decorative Pietricele Lustruit pentru Plante, Naturale Lustruit de Culoare Amestecat cu Pietre de Plante pentru Acvarii,

RON 35.98

Din mărfuri
En el almacén

【Extrem de Pietre Naturale】Aceste pietre naturale sunt non-toxice și ecologice bolovani de râu, de la persoane fizice și lustruit mare în suprafață face o varietate de culori naturale, anti-decolorare, cu o durată de frumusete. 【Roci Decorative】 Perfect pentru decor acasă, cum ar fi peisaj, pietre, pasarele, plantele la ghiveci,aranjamente florale, Pietre pentru Plante Suculente, rezervoare de Pește pietriș,vaza de umplutură, iazuri, acvarii și terarii etc. 【CULORI si DIMENSIUNI】 Roci variază în lungime aprox de la 1 la 3 cm Pietrele sunt naturale și, ca rezultat, unele poate fi rupt sau iesit din forma, ovale sau rotunde, groase sau subțiri.Greutate : 5 kg. 【Compatibilitate largă】frumusetea pietrei naturale Ideale ca peisaj decorativ cu pietre în jurul valorii de gradina, arbusti, flori, iazuri și fundații.Acest lucru este perfect decor acasă și creative de design interior si exterior ,vă ajută să păstrați curat și frumos toate locuri de decorare.mai bine de lut / drenaj sol cu pietre.Dacă aveți orice întrebări, nu ezitați să ne contactați!Garantează o rambursare COMPLETĂ, dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre.TOTAL lipsita de RISCURI, cumpara cu incredere acum.Dimensiune : 5 LB (80-Oz).

Este mai mare decât informațiile

Fresco

Produse din categorie