.

.

New
2022-2024 Buzunar Lunar Planner - Trei Ani de Buzunar, Calendar Lunar, 36 Luni Planificator cu Pix Ține, 6.3 × 3.8, Jan. 2022 - Dec. 2024, Elastic De Închidere, Pagina Separator, Buzunar Interior, Hârtie Groasă

2022-2024 Buzunar Lunar Planner - Trei Ani de Buzunar, Calendar Lunar, 36 Luni Planificator cu Pix Ține, 6.3 × 3.8, Jan. 2022 - Dec.

RON 72.60

Din mărfuri
En el almacén

TREI ANUL-a RUNDĂ de PLANIFICARE – Buzunar planificator acoperă 36 de luni din ianuarie 2022 - decembrie 2024, care este perfect pentru planificarea pe termen lung.Mici, mini și compact, care măsoară aproximativ 3.8" x 6.3", ține evidența de date importante, termene, evenimente speciale, și mai mult.LUNAR PREZENTARE generală - în Fiecare lună, acoperă două pagini, care este mare pentru planificarea pe termen lung.De asemenea, 0.8"x 1" necondus de zi cu zi blocuri oferă un spațiu amplu pentru programarea deschis.Și cele două luni precedente și următoare lunar calendaristic de referință oferă o ușor pe tot parcursul anului de planificare și urmărire.Mai mult decât atât nota secțiune pot nota dumneavoastră de a face lista, idei, gânduri și mai mult.HÂRTIE GROASĂ - groasă Nostru lucrări oferta buna scris de experiențe și pot planifica programul dvs., fără nici o teamă de cerneală penaj și infiltrații.Nostru îmbunătățit, de înaltă calitate, hârtie albă este conceput pentru infiltrații de verificare, care ține trei ani intenționează curat si lizibil.CARACTERISTICI - 6.1" x 3.6" Planificare Pagini de Piele-Ca Hardcover Pen Ține buzunar Interior Prezentare Anuală de Sărbători 63 Notă Paginile de Contact Elastic de Închidere a Subliniat Sărbători Federale Pune Plat Pagina Separator |.ÎMBUNĂTĂȚITĂ ORGANIZARE – Începe planificarea următorii 3 ani în avans!Tu nu va ști niciodată ce diferit și mai bine persoana ar putea deveni în doar trei ani!Acest 3 an calendaristic poate ajuta să vă atinge obiectivul pe termen lung,pentru a îmbunătăți abilitatea de organizare și să devină o versiune mai bună a ta.Durabil, elegant, atingere moale din piele-ca hardcover cu folie accente emana un aer de calm, lustruit simplitate la locul de muncă, școală sau acasă.Să începem aventura ta cu acest ușor - to - go planner.Perfect Planificator pentru toți Utilizatorii!. - Ești bolnav de hârtie subțire de alte planificatorii?. - Frustrat cu planificatorii care sunt prea mari pentru a lua confortabil cu tine?. - Obosit de ieftin executiv planificatorii fără caracteristici suplimentare?.Începe planificarea următorii 3 ani în avans!Tu nu va ști niciodată ce diferit și mai bine persoana ar putea deveni în doar trei ani!Acest 3 an calendaristic poate ajuta să vă atinge obiectivul pe termen lung, pentru a îmbunătăți abilitatea de organizare și să devină o versiune mai bună a ta.

Este mai mare decât informațiile

Fresco

Produse din categorie