.

.

New
ENIVING 1 Pachet Usa de Hambar Blocare, 4 în Hambar de Blocare a Ușii Grele Poarta Blocare Solid Îngroșa din Oțel Inoxidabil Poarta Oarba, Cabină de Cârlig și Ochi de Blocare pentru Usa, Geam, Garaj, Cabana, Baie, Debara.

ENIVING 1 Pachet Usa de Hambar Blocare, 4 în Hambar de Blocare a Ușii Grele Poarta Blocare Solid Îngroșa din Oțel Inoxidabil Poarta

RON 15.98

Din mărfuri
En el almacén

【Structura clasica】Clasic cârlig și ochi de blocare.Care permite rapid de blocare sau deblocare.Adăuga instantaneu simple de protecție a vieții private la uși sau ferestre, făcându-l împotriva accesului copiilor.Este mic și simplu, dar se va ține ușa ferm. 【Aplicarea pe scară largă】4 inch hambar de blocare a ușii poate fi montat pe usi batante, slinging usi hambar, animale de companie usi, garduri, ferestre, obloane, dulapuri, dulapuri și mai mult.De mișcare liberă structură de blocare face posibila montarea pe suprafețe cu un unghi.Se poate lucra chiar ca o ușă dop, dacă vrei. 【】 INSTALAREA Șurub de fixare tip, consta din cârlig și ochi de închidere de blocare, ușor de utilizat, care vă va ajuta să rezolvați cabină cârlig în condiții de siguranță. 【Durabil și Robust】poarta oarba este fabricat de înaltă calitate din oțel și acoperite cu strat antirugina.Aceasta se face pentru a susține mediu dur.Diametrul de blocare este de 1/4".Robust și grele. 【SERVICIU PREMIUM】 usa de hambar încuietori și zăvoare păstrați-vă în condiții de siguranță și privat, acest masiv poarta de blocare sunt garantate să rămână la fel de bun ca noi pentru un timp foarte lung.Dacă aveți orice probleme la toate, vă rugăm să ne contactați, astfel încât să putem rezolva problema.Culoare Nume : 1pack.

Este mai mare decât informațiile

Fresco

Produse din categorie