.

.

New
Video-Conferință Kit de Iluminat, Lumină Inel Clip pe Monitor Laptop cu 5 Estompat Culoarea & 5 Nivelul de Luminozitate pentru Webcam Iluminat/Zoom Iluminat/de Lucru de la Distanță/Auto de Radiodifuziune și de a Trăi de Streaming, etc.

Video-Conferință Kit de Iluminat, Lumină Inel Clip pe Monitor Laptop cu 5 Estompat Culoarea & 5 Nivelul de Luminozitate pentru Webcam

RON 43.98

Din mărfuri
En el almacén

Reglabil Temperatura de Culoare re toate adaptare la acest nou mod de viață și mulți dintre noi sunt acum de lucru și interacțiunea cu membrii familiei, colegii, prietenii.ACMEZING zoom de iluminat pentru calculator este special conceput pentru persoanele care au o mulțime de video chat!5 nivelul de luminozitate, 5 temperaturi de culoare, stabil clip-on și flexibil trepied, de 360 de grade de ajustare a umple de lumină unghi, acest video-conferință kit de iluminat poate oferi de înaltă calitate, compact iluminat pentru a vă ajuta să arate mai bine.DACĂ inelul de lumină apare : Flicking, nu luminos, opri de lucru după o perioadă de utilizare, luminozitate nu este suficient.De ce se întâmplă?. 1. Insuficientă curent, curent maxim de ieșire de unele calculatoare vechi poate fi doar 0.5 a sau 1 A. 2. Tensiunea de ieșire ale calculatoarelor port USB este prea mică, iar aceasta va va afecta funcționarea normală a comutator de lumină atunci când este mai mică decât 4.2 V. 3. Portul USB de la calculator a fost folosit de mai mulți ani și a fost conectat și deconectat de prea multe ori, iar interfata poate fi liber și de contact săraci.Cum de a rezolva aceste probleme?.Standard de alimentare este 5 V2 A, de aceea este recomandat pentru a înlocui interfața USB sau direct utiliza un 5 V2 A încărcător de telefon mobil pentru a se conecta la sursa de alimentare.

Este mai mare decât informațiile

Fresco

Produse din categorie