.

.

New
DiDuGo Lemn 3 Sertar de Dulap Mici Gri Dulap cu Cadru Metalic, sertare pentru Dormitor Piept de Sertare (25.2L x 11.8W x 29.5H)

DiDuGo Lemn 3 Sertar de Dulap Mici Gri Dulap cu Cadru Metalic, sertare pentru Dormitor Piept de Sertare (25.2L x 11.8W x 29.5H)

RON 219.98

Din mărfuri
En el almacén

Planul începe de la data achiziționării.Produs daune din accidente, pete, rupturi, și lacrimile sunt acoperite din prima zi.Produs avarii și defecțiuni sunt acoperite după garanție de producător.Fără costuri suplimentare pentru reparatii - piese de schimb, forței de muncă, și de transport maritim sunt toate incluse.Ușor susține procesul - depune o cerere oricând 24/7 prin intermediul app mobil, on-line sau prin telefon.Anula oricând, rambursare completă în termen de 30 de zile.Valori cu cadouri. . [Rustic & Retro] : stilul retro reîmprospătează aspectul de acest gri dulap și îmbogățește-ți dormitor, camera copiilor, etc. Clean look raționalizate face șic și elegant. [O multime de Stocare] : Dispune de 3 sertare spatioase pentru depozitarea de îmbrăcăminte sau de schimbare copil.Lemn de sus vă permite să afișați decoratiuni, albume, ceasuri, etc. [Robust si Durabil] : Fabricata cu îngroșată MDF si puternic cadru metalic face acest piept de stocare stabil și durabil.A ridicat de jos te face ușor să măture podeaua.Buna alunecare șine echipat. [Easy] : instrucțiuni Detaliate și accesoriile incluse, nu veți obține blocat cu ansamblul.General Dimensiune : 25.2"L x 11.8"W x 29.5"H. [Servicii pentru Clienți de Încredere] : Ne-am angajat să sprijine mobilier de înaltă calitate și furnizarea de cele mai bune servicii pentru clienți.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați cu numărul de ordine dumneavoastră.vom răspunde la preocupările dumneavoastră în termen de 24 de ore.Acest piept de sertare pentru dormitor este exact ceea ce ai nevoie pentru dvs. de stocare.Are 3 sertare spațioase, oferă spațiu amplu pentru a stoca haine, lenjerie sau nevoile de zi cu zi.Potrivit pentru camera de zi, dormitor, bucatarie sau chiar spațiu îngust.General Dimensiune : 25.2"(L) x 11.8"(W) x 29.5"(H).Pachet Dimensiune : 31.4"(L) x 14.1"(W) x 9.8"(H).Greutate : 43lbs.Culoare : Gri.Material : MDF/Metal.

Este mai mare decât informațiile

Fresco

Produse din categorie