.

.

New
Lipit Sfat de Curățare Sârmă, Alamă, 6 Pachete de Înlocuire Curățare Sârmă de Cupru pentru Statie de Lipit Sfat Cleaner (Curățare Sârmă din Alamă)

Lipit Sfat de Curățare Sârmă, Alamă, 6 Pachete de Înlocuire Curățare Sârmă de Cupru pentru Statie de Lipit Sfat Cleaner (Curățare

RON 19.52

Din mărfuri
En el almacén

✅LIPIT CURAT : elimina în mod Eficient de oxid de fier și de lipire pe vârful de fier. ✅A ÎMBUNĂTĂȚI EFICIENȚA DE SUDARE : Fără adăugarea de apă,pentru a evita cap de fier de răcire,nu focar de lipire mingea,pentru a îmbunătăți eficiența de sudare. ✅ALUMINIU HLODER CAZ : Aluminiu cu rezistenta la coroziune puternică. ✅SÂRMĂ de CUPRU MINGEA : cupru mingea conține flux pentru a elimina în mod eficient de oxid de fier și prelungi durata de viață de vârful de fier. ✅ECO-FRIENDLY : Nu există risc de contaminare, comparativ cu convenționale sfat breslelor cositorarilor.Vă rugăm să purtați mănuși în timpul înlocui sârmă de metal,pune aspiratorul drept atunci când îl deschideți.Sârmă de Metal este elastic astfel încât să nu pentru a matura sfat, probabil, va stropi topit ediții, vă rugăm să fiți atenți.Ia atunci când curățați beteala, după ce cu siguranță trebuie să răceală așteptați să fie în măsură să desfășoare, în scopul de a evita obține rana.Când utilizați atât timp cât insertii de cupru de lipit în interiorul curat beteala,ușor de rotație mai multe,atunci doar restul de sudură drojdia cu excepția de cupru de lipit pe.După curat beteala folosește perioadă de timp, aveți posibilitatea să ia sârmă de metal afară bufeuri cu apa limpede, apoi se poate folosi de mai multe ori. 6 x Curatare alama fire.Atenție : .Vă rugăm să purtați mănuși în timpul înlocui sârmă de metal,pune aspiratorul drept atunci când îl deschideți.Sârmă de Metal este elastic astfel încât să nu pentru a matura sfat, probabil, va stropi topit ediții, vă rugăm să fiți atenți.Ia atunci când curățați beteala, după ce cu siguranță trebuie să răceală așteptați să fie în măsură să desfășoare, în scopul de a evita obține rana.Instrucțiuni de utilizare : .Când utilizați atât timp cât insertii de cupru de lipit în interiorul curat beteala,ușor de rotație mai multe,atunci doar restul de sudură drojdia cu excepția de cupru de lipit pe.După curat beteala folosește perioadă de timp, aveți posibilitatea să ia sârmă de metal afară bufeuri cu apa limpede, apoi se poate folosi de mai multe ori.Lista de pachete : . 6 x Curatare alama fire.

Este mai mare decât informațiile

Fresco

Produse din categorie