.

.

New
Topor mic Ardei Habanero Mango, Sos iute, 5 oz - Toate Naturale, Kosher, non-OMG, Comunitatea de Gradina Cultivate Ardei Habanero Gourmet Sos Fierbinte, Prezentate pe CELE bune!

Topor mic Ardei Habanero Mango, Sos iute, 5 oz - Toate Naturale, Kosher, non-OMG, Comunitatea de Gradina Cultivate Ardei Habanero

RON 59.98

Din mărfuri
En el almacén

? FIERBINTE DE pe PRESA : Topor Mic Ardei iute Sos a fost Prezentat pe CELE CALDE, NBC, ABC, CBS și New York Times. ? DE SEMINȚE PENTRU SOS : Topor Mic Ardei Habanero Mango Mediu Cald Sosul se face cu ardei provenite din grădini comunitare urbane și ferme în orașe din întreaga Statele Unite ale americii.Sprijinul dumneavoastră contribuie la susținerea comunității grădini și inițiativele lor. ? CONDIMENTA FELURI de mâncare : a Făcut cu mango si pasta de tamarind, acest Asia de Sud-est hot chili sosul are consistența de un chutney și dulceața de un delicios curry Thailandez pastă.Trebuie doar să adăugați la dumneavoastră preferat sos BBQ sau sosul pentru o lovitură de căldură și aroma.CĂLDURĂ NIVEL : MEDIU CALD. ? NIMIC, DAR LUCRURILE BUNE : Topor Mic Ardei Habanero cu sos de mango foloseste numai cele mai bune Ingrediente Naturale : Oțet de Cidru de Mere, Ardei Habanero, Trestie de Zahăr, Usturoi, Ceapa, Piure de Mango, Portocale roșii Piure, Pasta de Tamarind, Sare. ? La nivel GLOBAL INSPIRAT : Topor Mic Ardei iute Sos de rețete sunt inspirate din Asia de Sud-est Sos Fierbinte, pentru a Mexicane Sos Fierbinte, și chiar Caraibe Sos Fierbinte.Avem o Serrano piper sos iute, un Ardei iute, Sos iute, sos iute Habanero, și o Fantomă Piper sos fierbinte!.

Este mai mare decât informațiile

Fresco

Produse din categorie