.

.

New
Suport de servetele de sine Statatoare Metal Masă de Țesut Dozator Șervețel de Hârtie suporturi pentru Mese, Sufragerie, Bucatarie, Restaurant, Picnic, o piscină Interioară și în aer liber (Negru)

Suport de servetele de sine Statatoare Metal Masă de Țesut Dozator Șervețel de Hârtie suporturi pentru Mese, Sufragerie, Bucatarie,

RON 23.98

Din mărfuri
En el almacén

✔️ Dimensiune -5.1"W x 2.3" D x 4.7" Sec .greutate : 7.8 OZ (220g). ✔️ Material - suport de servetele este fabricat de înaltă calitate anti-rugină de fier și este acoperită cu pulbere pentru a asigura durabilitate de lungă durată. ✔️ Simplu și Stabil-metal suport de șervețele are o suprafață neagră și o simplă linie de design.4,8 mm grosime sârmă de fier adaugă un sentiment de stabilitate. ✔️ Multifuncțional -free-picioare suport hârtie pot fi utilizate în mai multe ocazii, cum ar fi de familie, picnicuri, petreceri, nunti, restaurante, etc. Se poate adăuga un sentiment de moda, la bucătărie sau în zona de luat masa. ✔️ Economie de spațiu - Perfect pentru stocarea țesuturilor și șervețele sau chiar un mic meniu.Potrivit pentru Diverse Scenarii.Puteți utiliza suport de șervețele pe interior și în aer liber, mese, mese, blaturi de bucatarie, mese de cafea, petreceri, picnicuri, grătare, bufete, etc.

Este mai mare decât informațiile

Fresco

Produse din categorie