.

.

New
Ușa Proiectul De Dop,Auto-Adeziv Puternic În Ușă Silicon Matura, Vreme De Separare Izolare Proiectul De Zgomot, Praf Usa De Jos De Etanșare Benzi,2 Lățime X 39 Lungime (Alb)

Ușa Proiectul De Dop,Auto-Adeziv Puternic În Ușă Silicon Matura, Vreme De Separare Izolare Proiectul De Zgomot, Praf Usa De Jos De

RON 166.40

Din mărfuri
En el almacén

✪【Ține Cameră Caldă 】 ușa proiectul dop ar putea preveni în aer liber vânt rece și de aer în casa ta.menține căldura în interior pe timpul iernii.Nu mai pierde încălzire casa ta și de a reduce electric cost. ✪【Super Adeziv Sub Ușă Sigiliul】Această ușă sigiliul poate să adere ferm la lemn, plastic, metal, sticlă și ca usa din spate, usa de la intrare, dormitor cu usa, usi de interior.Ușa matura permite să fie utilizat în medii umede, cum ar fi o usa culisanta, usa de exterior, usa comercial, industrial ușă. ✪【Spune la Revedere de La Lumină și Praf 】 Bloca lumina.Reduce praful și să păstreze camera în liniște, curat.Instalare rapidă și ușoară în termen de 2 minute.Se poate tăia la lungime adecvată în funcție de nevoie de dumneavoastră. ✪【De Material de înaltă calitate 】 întreaga bandă de etanșare este conceput cu triplu strat, care poate reduce în mod eficient zgomotul.Perfect pentru somn profund, copii, familie, muncitor etc. Partea de jos usa matura este fabricat din silicon de înaltă calitate, extrem de flexibil. ✪【Permanentă și de Garanție de Brand Profesional】 Avem mai multe controale de calitate înainte de expediere.Garanție de calitate este primul pas al unui brand bun.Noi oferim o garanție de 100% pentru orice produs.Dacă nu sunteți complet mulțumit,doar să ne anunțați, vom oferi o rambursare completă sau înlocuirea!Bucurați-vă de acest absolut RISC de cumpărare.Multi-Funcție și de Cost-eficiente.

Este mai mare decât informațiile

Fresco

Produse din categorie