.

.

New
Ușa mașinii de Etanșare Benzi,Universal Auto Camion cu Motor de Cauciuc de Etanșare Benzi,Cheder pentru Geam de Mașină Ușa Trape Capacul Motorului (B Forma,De 16,5 Metri Negru)

Ușa mașinii de Etanșare Benzi,Universal Auto Camion cu Motor de Cauciuc de Etanșare Benzi,Cheder pentru Geam de Mașină Ușa Trape

RON 176.00

Din mărfuri
En el almacén

1.B forma de design,mai durabil și flexibil.De Reducere a zgomotului, rezistenta la temperaturi Ridicate & rezistenta la frig.o rolă caietul de sarcini : 13mm(51/100 In)lățime x 5mm(1/5 In)înălțime,lungime 5m(16.5 Ft). 2.Un upgrade universal auto camion de etanșare vreme striping utilizat pentru a înlocui alte Tip D, P, Z și O dungă.Ușor de instalat și de înaltă rezistență adeziv weatherseal. 3.Acest weatherstripping îmbunătățește scurgerea de masina ta, care face ușa să se închidă mai bine .Reduce zgomotul de vânt cand conduci masina cu viteza mare.Au o excursie frumos cu familia ta.Face masina ta mai mult sigilate, astfel încât ai putea păstra mașina dvs. de departe de praf, ploaie și Ceață.izolare mai bun dealer. 4.Ușor de instalat instrument.Înlocuirea directă de bandă, ai nevoie doar pentru a împinge de separare spuma de cauciuc de etanșare de mai sus instalate loc. 5.De înaltă Calitate weatherstripping.Se va sigila diferența între ușa de la mașină, caroserie, capota masina, pat feroviar etc. A spori confortul de conducere în timp ce de croazieră pe autostradă.Sunet excelent dovada set de compresie rezistența la maxim durata de viață și absorbția vibrațiilor.Permiteți-mi să introducă acest nou B forma de masina de etanșare bandă de la tine.Această nouă generație de tip B mașină de etanșare benzi modernizate produs pentru a înlocui D,P,Z si O masina de tip bandă de etanșare.Cu o singură bandă, l-ai putea face.Universal pentru toate modelele.Universal pentru toate modelele.Universal pentru toate modelele.Universal pentru toate modelele.

Este mai mare decât informațiile

13mm(51/100 In)lățime x 5mm(1/5 In)înălțime,lungime 5m(16.5 Ft) :
Fresco

Produse din categorie